Τα 4 βήματα που θα προετοιμάσουν την ντουλάπα σου για την άνοιξη!

Η άνοιξη ήρθε και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι γι’αυτό. Την περιμέναμε πώς και πώς και δεν μας χάλασε το χατήρι. Ήρθε πιο γρήγορα από ότι πιστεύαμε και τώρα είμαστε έτοιμοι να ξεφορτωθούμε-τουλάχιστον για 6-7 μήνες τα χειμωνιάτικα ρούχα μας.

Δες τα 4 βήματα που θα σε βοηθήσουν να προετοιμάσεις την ντουλάπα σου για την άνοιξη.

Παπούτσια. Ξεκίνα από την αποθήκευση των παπουτσιών. Κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα και χάρισε όλα εκείνα τα χειμωνιάτικα παπούτσια που δεν φόρεσες ούτε μια φορά μέσα στο χειμώνα. Κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να τα φορέσεις ούτε τον επόμενο. Μάζεψε μπότες και ό,τι άλλο δεν πρόκειται να φορέσεις ξανά από εδώ και πέρα και κάνε χώρο για τα πιο ανοιξιάτικα παπούτσια σου.


 Τσάντες. Επόμενες στη λίστα είναι οι τσάντες. Αν έχεις μεγάλη συλλογή από τσάντες κοίταξέ τις προσεκτικά, κατέληξε στο ποιες από αυτές δεν σου αρέσουν πλέον και χάρισε τουλάχιστον 2-3 σε ανθρώπους που δεν έχουν ούτε μια. Όσο για εκείνες που θα κρατήσεις μπορείς να τις αποθηκεύσεις τη μια δίπλα στην άλλη σε κάποιο από τα ράφια της ντουλάπας σου έτσι ώστε να είναι τακτοποιημένες και να μην πιάνουν πολύ χώρο.

Ρούχα. Βγάλε όλα τα χειμωνιάτικα ρούχα σου από την ντουλάπα και χώρισέ τα σε τρεις στοίβες: σε εκείνα που δεν φορέσες ούτε μια φορά μέσα στο χειμώνα, σε εκείνα που είναι πολύ χοντρά για να φορεθούν ξανά μέχρι του χρόνου και σε εκείνα που είναι λεπτά και μπορούν να φορεθούν για λίγο καιρό ακόμα. Την πρώτη στοίβα χάρισέ την (μην το πολυσκέφτεσαι), την δεύτερη αποθήκευσέ την κάπου αλλού εκτός ντουλάπας και την τρίτη βάλ’την και πάλι στη ντουλάπα. Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύεις τα ρούχα σου είναι χωρίζοντάς τα σε κατηγορίες ανάλογα με το είδος τους. Βάλε όλες τις μπλούζες μαζί, όλα τα παντελόνια μαζί και όλα τα φορέματα μαζί. Κρέμασε όσα θέλουν κρέμασμα και δίπλωσε προσεκτικά όσα είναι να μπουν σε συρτάρια.

Αξεσουάρ και κοσμήματα. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις άλλα αξεσουάρ για το χειμώνα και άλλα για την άνοιξη. Όπως και να’χει καλό θα είναι να τα τακτοποιήσεις για να δώσεις μια νέα πνοή στην ντουλάπα σου. Πάρε μια όμορφη μπιζουτιέρα και βάλ’τα όλα εκεί έτσι ώστε να βρίσκεις πάντα αυτό που ψάχνεις.

Αν σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου