Την Τρίτη 8 Μάρτη η μεγάλη συγκέντρωση στα Προπύλαια

Σημαντικό σταθμό στην πορεία κλιμάκωσης της πάλης ενάντια στο αντιασφαλιστικό σχέδιο της κυβέρνησης και τα άλλα μέτρα αποτελεί το συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ, η ΟΓΕ, η ΠΑΣΕΒΕ και το ΜΑΣ, την Τρίτη 8 Μάρτη, Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, στις 6.30 μ.μ., προετοιμάζοντας παράλληλα τη 48ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία.

Στη συγκέντρωση καλούν η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), καθώς και η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

Οι προσυγκεντρώσεις των σωματείων, μαζικών φορέων και Λαϊκών Επιτροπών έχουν οριστεί για τις 6 μ.μ. στα εξής σημεία: Ομόνοια: εργατικά Συνδικάτα Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, Σύλλογοι Γυναικών της ΟΓΕ, Λαϊκές Επιτροπές. Πλατεία Κάνιγγος: Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, κλαδικές Ενώσεις και Σύλλογοι Αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ και ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α' Αθήνας.

Στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 8 Μάρτη, στις 6 μ.μ., το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ οργανώνουν συγκέντρωση στον καταυλισμό προσφύγων στα Διαβατά. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει πρόγραμμα απασχόλησης για τα μικρά προσφυγόπουλα, ενώ θα παραδοθούν και είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνονται από τα ταξικά σωματεία και τους Συλλόγους Γυναικών.
Σε άλλες πόλεις

Συγκεντρώσεις θα γίνουν επίσης: Στην Πάτρα, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Γεωργίου. Στη Λαμία, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Πάρκου. Στη Λάρισα, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Στη Χαλκίδα, στις 6.30 μ.μ., στην Αβάντων (στο ύψος του Αγίου Νικολάου). Στα Γιάννενα, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο. Στο Ηράκλειο, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας. Στην Ξάνθη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας. Στο Αγρίνιο, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Στην Αρτα, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Κιλκίς. Στην Καλαμάτα, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία 23ης Μάρτη. Στο Αίγιο, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Λαύρας. Στην Κεφαλονιά, στις 5.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Στη Ρόδο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κύπρου. Στη Σύρο, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο αίθουσα «Γιάννης Ρίτσος».

Την Τετάρτη 9 Μάρτη συγκέντρωση θα γίνει στο Βόλο, στις 7 μ.μ., στο Αχίλλειον. Στο Κιλκίς, ο Σύλλογος Γυναικών διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 9 Μάρτη, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.


Αν σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου