Γλυκιά πίτσα με σπιτική μερέντα και ξηρούς καρπούς


Υλικά

    1 βάση για πίτσα έτοιμη η σπική

    Για τη σπιτική μερέντα
    250 γρ. βούτυρο
    4-5 κουταλιές σοκολάτα σκόνη ή κακάο
    100 γρ. φουντούκια θρυμματισμένα σε σκόνη στο μπλέντερ
    200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
    2-3 κουταλιές της σούπας μέλι

    Για το γαρνίρισμα
    100 γρ. λευκή σοκολάτα λιωμένη σε μπεν μαρί
    καρύδια
    φιστίκια Αιγίνης

Εκτέλεση

    Ετοιμάζετε τη ζύμη για πίτσα σύμφωνα με τις οδηγίες της βασικής συνταγής.

    Για τη σπιτική μερέντα: Αφήνετε το βούτυρο να μαλακώσει σε θερμοκρασία δωματίου και στη συνέχεια ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί (είτε στο χέρι είτε στο μίξερ) μέχρι να γίνουν μια μάζα και να μην ξεχωρίζουν μεταξύ τους.Τοποθετείτε τη μερέντα στη συντήρηση του ψυγείου σας για 30' περίπου.

    Απλώνετε τη σπιτική μερέντα στη ψημένη βάση για πίτσα, περιχύνετε με τη λευκή σοκολάτα και γαρνίρετε με τους ξηρούς καρπούς.

Αν σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου