Oil Pulling: Εξουδετέρωσε τα βακτήρια από το στόμα σου με το πιο ελληνικό, σπιτικό υλικό!

Το αγαπημένο μας ελαιόλαδο γίνεται ο πιο δυναμικός σύμμαχος ομορφιάς μας!

Μπορεί να μην το έχω βάλει ακόμα στην καθημερινότητά μου αλλά το oil pulling χρησιμοποιείται από οδοντιάτρους και celebrities (είναι το νέο trend ομορφιάς) σε όλο τον κόσμο.

Ως γνωστόν το στόμα μας είναι γεμάτο βακτήρια, φλέγμα και τοξίνες οι οποίες γίνονται όλο και πιο έντονες όσο περνάει η μέρα και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Λόγω του ότι τα στοματικά διαλύματα δεν έχουν και πολύ καλή φήμη τελευταία ενώ ακόμα και οι οδοντίατροι συστήνουν να μην τα χρησιμοποιούμε καθημερινά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα (τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά), έπρεπε να βρούμε κάποια άλλη λύση για να διατηρούμε την υγιεινή του στόματός μας.


Το oil pulling είναι μια πρακτική κατά την οποία παίρνεις μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, την βάζεις στο στόμα σου και μετακινείς το ελαιόλαδο με τη γλώσσα σε όλα τα δόντια σου για 15-20 λεπτά. Το λάδι “μαζεύει” ή εξουδετερώνει όλα τα είδη των βακτηρίων που βρίσκονται στα δόντια και στην στοματική σου κοιλότητα. Μετά από αυτό θα νιώθεις το στόμα σου τέλεια καθαρό!

Σύμφωνα μάλιστα με την αγιουρβέδα, το oil pulling μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση πολλών προβλημάτων υγείας που ξεκινούν από τα δόντια και την σωστή υγιεινή τους.

Αξίζει πιστεύεις να το δοκιμάσεις; Αν ναι, κάν’το και γράψε μας στα σχόλια την εμπειρία σου.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου