Πώς να αλλάξεις τη ζωή σου ακόμα και αν φοβάσαι πολύ να το κάνεις!

Πόσα χρόνια της ζωής σου έχεις περάσει κάνοντας πράγματα που νόμιζες ότι ήθελες και ότι σε γέμιζαν; Τώρα είναι η ώρα να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή και να ζήσεις επιτέλους όλα όσα επιθυμείς.

Μπορεί να είναι τρομακτικό να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις την μεγάλη αλλαγή. Το καταλαβαίνω. Αλλά καλό είναι να ξέρεις πως δεν χρειάζεται να αλλάξεις τα πάντα μονομιάς. Φρόντισε να κάνεις μια μικρή αλλαγή την ημέρα…

Καθάρισε τη ζωή σου από την ακαταστασία: Βγάλε από τη ζωή σου ανθρώπους, δουλειές, συνήθειες και αντικείμενα που σου δημιουργούν πρόβλημα. Μόνο έτσι θα αρχίσεις να καθαρίζεις τη ζωή σου και το πνεύμα σου από ό,τι δεν είναι καλό για σένα.



Σκέψου τι σε κάνει χαρούμενη: Αναρωτήσου “Τι είναι αυτό που μου δίνει χαρά;” και φρόντισε να το κάνεις κάθε μέρα. Αν σου αρέσουν τα κατοικίδια αλλά παρόλα αυτά δεν έχεις, πήγαινε πάρε. Αν σου αρέσει να κάθεσαι όλη μέρα με τις πιτζάμες στο σπίτι και να βλέπεις ταινίες, κάνε αυτό.

Κάνε μια επίσκεψη στον μελλοντικό εαυτό σου: Οραματίσου τον εαυτό σου χαρούμενο και ευτυχισμένο. Φαντάσου πώς θα ήθελες να είναι η ζωή σου στο μέλλον και δες όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να το οραματιστείς και να πιστέψεις ότι θα γίνει, για να γίνει.



Βρες έναν μέντορα: Βρες ένα άτομο που σέβεσαι και θαυμάζεις και συμβουλέψου το. Ψάξε για ανθρώπους γύρω σου που έχουν αυτό που θέλεις. Ψάξε για ανθρώπους ευτυχισμένους και ας τους να σου δείξουν το δρόμο για τη δική σου ευτυχία.


Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου