Καθάρισε τα αγγεία σου (που μεταφέρουν το αίμα στην καρδιά σου) με μια φυσική συνταγή!

Όταν λέμε αγγεία εννοούμε όλα αυτά τα μικρά “σωληνάκια” τα οποία επιτρέπουν στο αίμα να ρέει με ευκολία στο εσωτερικό τους και να μεταφέρεται όπου πρέπει. Τι γίνεται, όμως, όταν αυτά δεν είναι και τόσο καθαρά στο εσωτερικό τους;

Λόγω του ότι είναι πολύ σημαντικά τα αγγεία είναι επίσης σημαντικό να τα διατηρούμε καθαρά ή να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καθαρίζουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η κακή διατροφή οδηγεί στην εναπόθεση λιπιδίων στα τοιχώματα των αγγείων, μια διαδικασία που αποτελεί το πρώτο στάδιο σχηματισμού της αθηρωματικής πλάκας. Αυτή με τη σειρά της οδηγεί σε στένωση των αγγείων και στη δυσκολία της ροής του αίματος από αυτά.

Επειδή κανείς μας δεν θέλει κάτι τέτοιο, σου έχω μια συνταγή με σκόρδο και λεμόνι για να καθαρίζεις με τον πιο φυσικό τρόπο τα αγγεία σου!

Το σκόρδο είναι μια πολύ ωφέλιμη τροφή που βοηθάει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης αλλά έχει και αποτοξινωτική δράση. Αποτελεί ένα φυσικό αντιβιοτικό ενώ παλιά το σύστηναν σε ανθρώπους που είχαν γρίπη. Επίσης, το σκόρδο θεωρείται πολύ ωφέλιμο και για τον καθαρισμό των αγγείων από την αθηροσκλύρυνση.

Για να φτιάξεις την συνταγή για την οποία σου λέω για χρειαστείς: 6 λεμόνια και 30 σκελίδες σκόρδο.

Πάρε τα λεμόνια, πλύν’τα καλά και ρίξ’τα όπως είναι σε ζεστό νερό. Μόλις πάρουν μια βράση, κόψ’τα σε κομμάτια και βάλ’τα στο μπλέντερ μαζί με το σκόρδο. Ανακάτεψέ τα με 1/2 λίτρο βραστό νερό και βάλε το μείγμα στο ψυγείο. Κάθε βράδυ, πριν το βραδινό σου, τρώγε μια κουταλιά της σούπας από το μείγμα σου για 20 μέρες. Σταμάτα για ένα μήνα και επανέλαβε για άλλες 20 μέρες. Αυτό μπορείς να το κάνεις μια φορά το χρόνο.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου