Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα: Δύο μωρά που βρέθηκαν δίπλα – δίπλα στο μαιευτήριο.

Γεννήθηκαν με 18 ώρες διαφορά, χωρίς οι γονείς τους να γνωρίζονται μεταξύ τους ή να γνωρίζουν πώς είχε ονομάσει ο καθένας το παιδί του
Μια ιστορία για τους πολύ ρομαντικούς εκτυλίχθηκε στο μαιευτήριο Coastal Carolina στο Χάρντεβιλ της Νότιας Καρολίνας, στις ΗΠΑ.


Με διαφορά 18 ωρών γεννήθηκαν από τον ίδιο μαιευτήρα δύο μωρά, που βρέθηκαν δίπλα – δίπλα στην αίθουσα νεογνών. Ως εκεί δεν υπάρχει φυσικά κάτι ξεχωριστό, μόνο που, εντελώς τυχαία, τα δύο παιδάκια ονομάζονται Ρωμαίος και Ιουλιέτα!

Οι γονείς τους δεν είχαν ποτέ συναντηθεί και δεν είχαν ιδέα για το όνομα του παιδιού που είχαν επιλέξει οι άλλοι.

«Επιλέξαμε το όνομα εδώ και μήνες» λέει η μητέρα της Ιουλιέτας (Juliet), που εξηγεί ότι έψαχναν ένα όνομα από «J», για να ταιριάζει με του μεγαλύτερου γιου τους, Jonas.

Ρωμαίου (Romeo) όμως επέλεξαν το όνομα του παιδιού τους εδώ και μήνες: «Δεν το διαλέξαμε από το γνωστό έργο του Σαίξπηρ, αλλά από τον τραγουδιστή Ρομέο Σάντος, που αγαπάμε πολύ», είπε η μητέρα του μικρού.

«Τα παιδιά μας είναι ήδη διάσημα και είναι μόλις μιας ημέρας» λένε γελώντας και παρακολουθούν τα παιδιά τους να… γίνονται viral στα social media. Προγραμματίζουν μάλιστα να συναντηθούν σε ένα χρόνο, στα πρώτα γενέθλια των μικρών και να κάνουν μια φωτογράφιση, με θέμα, τι άλλο; Το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα»!


Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου