Γίνε ευτυχισμένη σε 7 δευτερόλεπτα! Δες πώς…

Αυτό σκεφτόμουν τις προάλλες και είπα να το κάνω θέμα! Πόσο γρήγορα μπορεί κανείς να αισθανθεί την απόλυτη ευτυχία και πόσο γρήγορα επίσης μπορεί να νιώσει την απόλυτη δυστυχία; Η ζωή και οι περιστάσεις αλλάζουν τόσο γρήγορα που το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσαρμοζόμαστε σε ό,τι μας έρχεται και να προχωράμε.

Από την άλλη, βέβαια, εμείς είμαστε αυτοί που δημιουργούμε την ευτυχία ή τη δυστυχία μας και αυτός είναι και ο λόγος δημιουργίας αυτού του άρθρου. Τα πιο απλά πράγματα, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, είναι αυτά που μπορούν να προκαλέσουν ευφορία και να δημιουργήσουν τα πιο όμορφα συναισθήματα μέσα σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Δες τα 7 πράγματα που μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένη σε δευτερόλεπτα…

Κοιμήσου. Η ξεκούραση πολλές φορές είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να αισθανθείς όμορφα

Στείλε σε κάποιον ένα ευχαριστήριο email. Έρευνες έχουν δείξει πως το να εκφράζεις την ευγνωμοσύνη σου μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στην ευτυχία.

Σκέψου κάτι που αγαπάς. Φαντάσου που θα ένιωθες αν το έχανες και τώρα νιώσε ευτυχισμένη που το έχεις. Έρευνες έχουν δείξει πως όταν εκτιμάς αυτά που έχεις στη ζωή σου αισθάνεσαι μεγαλύτερη ευτυχία.

Χαμογέλα. Είτε είσαι ευτυχισμένη είτε όχι, με ένα χαμόγελο είσαι πιο κοντά σε αυτό που επιθυμείς.

Αγκάλιασε κάποιον που αγαπάς. Έχει αποτέλεσμα και το συστήνουν και οι ειδικοί.

Πες στον αγαπημένο σου ποια ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ημέρας για σένα και ζήτα του να κάνει και αυτός το ίδιο.

Προσπάθησε να λύσεις κάτι που χρειάζεται σκέψη. Έρευνές έχουν δείξει πως όταν ο εγκέφαλος αφοσιώνεται σε μια εργασία δεν σκέφτεται τίποτα αρνητικό. Μπορείς, για παράδειγμα, να φτιάξεις ένα παζλ.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου