Δεν αρκεί να συστήνεσαι σαν το δυνατό φύλο, πρέπει και να είσαι.

Είναι λοιπόν αυτή η διαφορετική κατηγορία ανδρών που όσο περνούν τα χρόνια δυστυχώς αυξάνονται και πληθύνονται. Και δεν αναφέρομαι ούτε στους ομοφυλόφιλους ούτε στους θηλυπρεπής γιατί δεν έχω κανένα δικαίωμα να τους κρίνω, αλλά και γιατί αυτοί έχουν αποδεχτεί τι είναι, το λένε και το δηλώνουν.

Θέλω όμως να βγω και να ουρλιάξω από το κακό μου για όλους εκείνους τους άντρες που έχουν ξεχάσει τι κουβαλάει μέσα της η λέξη “αρσενικό”. Δεν ξέρουν να φλερτάρουν μια γυναίκα και σαν να μην έφτανε αυτό δεν του νοιάζει να φλερτάρουν κιόλας μια γυναίκα, κακό αυτό. Και μετά σας κλέβουμε και το ρόλο σας εμείς οι γυναίκες και αναγκαστικά χάνει και τη μαγεία της η υπόθεση, κάκιστο αυτό.

Δεν διεκδικείται πλέον και δεν μιλάω μόνο για το ερωτικό κομμάτι –αρκετά αποκαμμένο είναι- άλλα και για άλλα, για την επαγγελματική σας αποκατάσταση, δεν διεκδικείτε και δεν κοπιάζεται για αυτό που θέλετε να είστε. Κάποτε ο άντρας έκανε τα πάντα για να έχει χρήματα γιατί το θεωρούσε δύναμη, και ανεξαρτησία σαφώς. Τώρα τον ενδιαφέρει απλά να έχει το ευτυχές πλεόνασμα ώστε να μπορέσει να το ξοδεύσει  πέντε ώρες στην ίδια καφετέρια και να σχολιάζει ό,τι περνάει…

Άντρες που θέλουν να έχουν θετικό πρόσημο στο IQ τους δεν ξεχνάνε ποιοι είναι, και δεν ξεχνάνε το ρόλο τους. Υπάρχουν κάποια πράγμα που, όπως και να το κάνουμε, πρέπει να τα κάνουν μόνο εκείνοι. Ο άντρας παρέχει τη σιγουριά στη γυναίκα, αυτός που διώχνει τους φόβους της. Αυτός είναι που όχι απλά τη στηρίζει αλλά την κάνει να στέκεται στο ύψος της και αν μη τι άλλο στο ίδιο ύψος μ’ αυτόν. Γιατί υπάρχει ισοτιμία και ο άντρας το ξέρει και συμβάλει σ αυτό.

Σταματήστε! Μην σκορπιέστε άλλο, και μη σούρνετε να κορμιά σας από εδώ και από εκεί απλά για να πάρετε παράσημο από τους υπόλοιπους άντρες. Τρέχετε να πάρετε το παντελόνι που είναι στη μόδα, να γεμίσετε τατουάζ, να έχετε μοντέρνο κούρεμα να παραμένετε αξύριστοι επ’ αόριστον  και τρελαίνετε τον κόσμο του facebook με selfie.  Δεν χρειάζεται όλα αυτά ο άντρας ο αυθεντικός. Όταν μπαίνει σε ένα χώρο όλοι τον καταλαβαίνουν γιατί ξεχωρίζει, έχει εκείνη την παράξενη γοητεία στο πρόσωπό του και συχνά συνοδεύεται με αυτό το ύφος σοβαρότητας. Γιατί είναι σοβαρός Ακόμα και όταν κάνει χιούμορ είναι σοβαρός.

Τα χέρια του δεν είναι απαλά από τις πολλές ενυδατικές αλλά άγρια και μ’ αυτό τον τρόπο σου εμπνέουν την ασφάλεια.

Όπως και τα λόγια τους. Δεν μακρηγορεί και δε φλυαρεί
Είναι μετρημένος και λακωνικός.

Το βλέμμα του είναι διαπεραστικό, και χωρίς να γίνεται πονηρό σου υπόσχεται πολλά.

Προσπαθήστε να δια σώσετε την εικόνα σας που από γενιά σε γενιά  χάνει την ταυτότητά της και γίνεται όλο και πιο κενή.

Δεν ξέρω τι πρότυπο είναι αυτό που προβάλλεται τα τελευταία χρόνια, σίγουρα όμως δεν έχει να κάνει με το γνήσιο άντρα! Και αυτό που ευελπιστώ είναι ένα αξιοπρεπές ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού να καταλάβει τη σημαίνει η βιολογική του ταυτότητα. Να καταλάβει πως η ζωή του είναι στα χέρια του και πως μόνο αυτός την καθορίζει.

Θέλοντας να εκφράσω την άποψη πολλών γυναικών, αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι, όπως λέτε είστε το δυνατό φύλλο, όμως κατά τη γνώμη τη δική μου αυτό ακόμα δεν έχει αποδειχτεί.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου