Αστρολογικό Δελτίο 11-9-2015



Είναι πολύ εντυπωσιακό στοιχείο της ημέρας το γεγονός ότι ακόμα και κλειστοί άνθρωποι βρίσκονται – αναγκαστικά ή από απόφαση – σε μεγάλη κοινωνική κινητικότητα. Η Σελήνη θα περάσει μεν στην παρθένο, αλλά όχι πριν προλάβει από τον Λέοντα να χαρίσει κύματα αισιοδοξίας, λάμψης, αγάπης, με την σύνοδο που έχει με την Αφροδίτη, αλλά και το τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό.
Αφεθείτε στον Ερμή

Μπορεί ο Ερμής να είναι στον Ζυγό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ευνοεί μόνον τους Ζυγούς ή μόνον τον παρορμητικό σταυρό. Αν συντονιστείτε μαζί του θα σας φέρει όμορφες συνεργασίες, δυνατή επικοινωνία με τους άλλους και πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες. Είναι μια καλή στιγμή για να δείτε το δίκιο και τις απόψεις των άλλων, ώστε να συνεργαστείτε και σε καλύτερο επίπεδο.
Το κάρμα σε ένταση

Ο Ήλιος στην Παρθένο ετοιμάζεται να «πάθει» Έκλειψη. 
Το κάρμα είναι σχεδόν συνώνυμο της Έκλειψης. Πρέπει από σήμερα και για ένα διάστημα πάνω από έναν μήνα να έχουμε τις κεραίες μας σε εγρήγορση, το σύμπαν θα μα στέλνει μηνύματα κυρίως με την μορφή συμπτώσεων οι οποίες ίσως και να μας ανατρέψουν τελείως τον προγραμματισμό μας.  

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι
 έχετε πολλές νέες ευκαιρίες και σε επαγγελματικό και σε κοινωνικό επίπεδο, και μάλιστα μπορεί αυτά τα δύο να συνδυάζονται. Εκμεταλλευτείτε τον πολύ δυνατό και φιλικό Ερμή από τον Ζυγό και δώστε βάση στην επαγγελματική σας προβολή με κάθε τρόπο, με κάθε μέσον. Ανοιχτείτε σε νέους ανθρώπους και θα δείτε ότι έχετε πολλά να κερδίσετε.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς 
νιώθετε μια κάποια κούραση, αλλά μπορείτε να την διαχειριστείτε. Δώστε σημασία στην υγεία σας, το σώμα σας έχει πάθει υπερκόπωση στην ουσία και αυτός είναι ο λόγος ου έχετε διάφορες ενοχλήσεις. Περάστε το βράδυ με φίλους και αγαπημένους ανθρώπους και χαλαρώστε, ώστε ο Ήλιος να μπορέσει να σας δώσει τα δώρα του.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί 
είστε εξόχως δυναμικοί, ερωτικοί και συνεπαρμένοι από το νέκταρ της ζωής. Η Σελήνη πριν διαβεί το κατώφλι σας για να περάσει στην Παρθένο σας κάνει δώρο έξτρα δυνάμεις που τις χαίρεστε σαν μικρά παιδιά! Κατά κύριο λόγο σας ενδιαφέρει ο έρωτας και οι σχέσεις σας, το επαγγελματικό και οικονομικό θέμα είναι σε δεύτερη μοίρα . Μπορείτε να κάνετε πολλά όμως και σε αυτά τα πεδία.


ΑΝ σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε και μοιραστείτε το με τους

φίλους σας!

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου