Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 6/9


Κριός

Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας, θα δείτε πως μπορείτε πιο εύκολα να αποκαλύψετε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα, να διώξετε τα αρνητικά και να αγκαλιάσετε τα καλά. Αυτή η διαδικασία κάνει την ερωτική σας σχέση δυνατότερη και στενότερη. Αν έχετε κάποιο άγχος, φοβίες, ιδιαίτερα αν αυτά έχουν σχέση με το σεξ, τότε αυτά τα αισθηματικά προβλήματα θα λυθούν σήμερα.



Ταύρος

Θέλετε στενή επαφή, αλλά δεν θέλετε να καταπιεστείτε από τους άλλους, θέλετε δικαιοσύνη σε μια σχέση, αλλά πολλές φορές εσείς οι ίδιοι είστε άδικοι, εκμεταλλεύεστε και προσπαθείτε να επιβληθείτε στους άλλους. Προσπαθήστε να είστε τίμιοι με τον εαυτό σας.



Δίδυμοι

Υπάρχει μια σημαντική πιθανότητα να νιώσετε μεγάλες απογοητεύσεις από πρόσωπα του οικογενειακού και φιλικού σας περιβάλλοντος. Συνεχίστε να είστε τίμιοι, με κατανόηση και να συμπαραστέκεστε στους άλλους, αλλά προσέξτε την πιθανότητα να παγιδευτείτε σε μια κατάσταση, όπου θα προσπαθείτε να βοηθήσετε κάποιον, ο οποίος ούτε ενδιαφέρεται, ούτε είναι πρόθυμος να δεχτεί τη βοήθειά σας.



Καρκίνος

Τείνετε να παθιάζεστε με μια ιδέα και να την ακολουθείτε μέχρι το τέλος. Συναρπάζεστε με το ν'ανακαλύπτετε τα πραγματικά κίνητρα και τις κρυμμένες αιτίες πίσω από τα εξωτερικά γεγονότα. Ξεσκεπάζετε πολλά μυστικά. Η φύση των σπουδών σας εξαρτάται απ'τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και μπορεί να είναι οποιοσδήποτε τομέας της πολιτικής, της κοινωνιολογίας, της ψυχολογίας, της ιστορίας ή οποιασδήποτε δύσκολης επιστήμης ή ενασχόλησης.



Λέων

Νιώθετε κλειστοφοβία σήμερα. Η κατάστασή σας φαίνεται περιορισμένη και θέλετε να απαλλαχθείτε απ' τα εμπόδια και τις ευθύνες που σας κρατούν δέσμιους στον τρέχοντα τρόπο ζωής σας. Οπωσδήποτε χρειάζεται να ανοίξετε τα φτερά σας σήμερα, αλλά να προσέχετε να μην παίρνετε μεγάλα ρίσκα όταν πρόκειται για υποθέσεις που σας υπόσχονται ευημερία, ελευθερία και περιπέτεια.



Παρθένος

Ένας καλός τρόπος να προετοιμαστείτε αυτή τη χρονική ημέρα, είναι να κάνετε την ζωή σας όσο πιο σταθερή και σίγουρη γίνεται. Για παράδειγμα, με το να εξοφλήσετε όλους τους λογαριασμούς και τα χρέη σας, γίνεστε λιγότερο ευάλωτοι αν το εισόδημά σας μειωθεί.



Ζυγός

Η διεύρυνση των κοινωνικών σας σχέσεων τονίζεται αυτόν τον καιρό και είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε καινούριους φίλους και ευεργέτες με την συμμετοχή σας σε ομάδες και κοινωνικές δραστηριότητες. Η αίσθηση της συντροφικότητας και του να ανήκετε σε μια κοινωνική ομάδα ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και ιδανικά είναι σημαντική για σας. Η κοινωνική καλυτέρευση και η συνεισφορά σας στο περιβάλλον, σας απασχολούν αυτή την ημέρα περισσότερο παρά ποτέ.



Σκορπιός

Η φαντασία σας ερεθίζεται από ένα εξωτικό, ασυνήθιστο, φανταστικό ή ιδεαλιστικό όραμα που σας συνεπαίρνει σαν ένα θαλάσσιο κύμα. Η ακριβής φύση αυτής της έμπνευσης είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθεί και μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ένα νέο είδος μουσικής, ή μια ταινία που αιχμαλωτίζει την φαντασία σας, μέχρι μια πνευματική και θρησκευτική αποκάλυψη κάποιου είδους.



Τοξότης

Στη διάρκεια αυτής της ημέρας της ζωής σας αφιερώνετε μεγάλα ποσά ενέργειας σε ένα είδος εργασίας που θα ευεργετήσετε τον κόσμο. Αποφεύγετε την επίδειξη και την προσοχή. Αναζητάτε τη ζωή που έχει εσωτερικό νόημα και ομορφιά, ενώ η εξωτερική εμφάνιση δεν αποτελεί μείζον θέμα για σας. Φαίνεται πως αγαπάτε περισσότερο την απομόνωση ή μοναξιά με την καλή έννοια και τους ανθρώπους που υποστηρίζουν αυτόν τον τρόπο ζωής.



Αιγόκερως

Τα προσωπικά σας αισθήματα, η συμπεριφορά και τα ιδανικά σας υφίστανται αλλαγές σήμερα. Αυτές οι αλλαγές θα είναι πολύ βαθιές και μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια εμπειρίες, που είχατε στην αρχή της ζωής σας και τις είχατε ξεχάσει από χρόνια. Είναι επίσης πιθανό να σας καταλάβουν περίεργα συναισθήματα και να μην έχετε ιδέα ή να μην γνωρίζετε τις βασικές αιτίες που δημιουργούνται.



Υδροχόος

Αυτή την μέρα σας διακρίνει μια διάθεση συνεργασίας και αποδοχής, που προωθεί τις αρμονικές σχέσεις με τους συνεργάτες, εργοδότες και εργαζόμενους σε σας. Ισως γίνετε στη δουλειά σας ο μεσολαβητής ή ο διαιτητής για την επίλυση κάποιων διαφορών μεταξύ τρίτων. Ισως όμως δεν έχετε διάθεση να εργαστείτε εντατικά και ίσως χρειάζεστε μεγαλύτερη ημέρα διακοπών απ'ότι συνήθως.



Ιχθείς

Ευτυχώς, μπορείτε να πετύχετε τις ποθητές αλλαγές πολύ ευκολότερα σήμερα απ'όσο συνήθως μπορείτε. Επομένως, θα πρέπει να δώσετε και την ψυχή σας για τις προσπάθειές σας. Μπορείτε σήμερα να κάνετε φοβερά άλματα στο να καταφέρετε να βάλετε τη ζωή σας στο δρόμο που θέλετε να είναι. Επίσης, επειδή οδηγείστε περισσότερο από τα ένστικτα παρά από τη λογική, μπορεί να μη μπορέσετε να καταλάβετε γιατί θέλετε τόσο πολύ να επιδιώξετε κάποια ενδιαφέροντα με τόσο πάθος.


ΑΝ σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε και μοιραστείτε το με τους
φίλους σας!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου