ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΒΟΜΒΑ από τον Θεοδωράκη: "Εκτός από τον Φλαμπουράρη, πήραν δημόσια έργα και συγγενικά πρόσωπα του Τσίπρα"!

Βαριές καταγγελίες σε βάρος της κυβέρνησης αλλά και της οικογένειας του Αλέξη Τσίπρα και με αιχμή το θέμα Φλαμπουράρη εξαπέλυσε από τη Λάρισα, ο Σταύρος Θεοδωράκης.


Απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου, ο οποίος του ανέφερε ότι στο χθεσινό ντιμπέιτ ο κ Τσίπρας τον αποκάλεσε «υπηρέτη της διαπλοκής», ο επικεφαλής του Ποταμιού απάντησε: «Εάν όντως είπε ότι το Ποτάμι ή εγώ έχω σχέση με την διαπλοκή έχει πάρα πολύ θράσος να το λέει αυτό, ο πρωθυπουργός μίας κυβέρνησης που είναι βουτηγμένη μέσα στην διαφθορά και την διαπλοκή».

Και συνέχισε αναφερόμενος στο θέμα Φλαμπουράρη : «Ο Φλαμπουράρης ο πνευματικός ηγέτης του κ. Τσίπρα πήρε λεφτά ως υπουργός λίγες μέρες πριν διαλυθεί η Βουλή. Είναι μέτοχος, ιδιοκτήτης μίας κατασκευαστικής εταιρείας και επειδή, ξέρετε, είμαστε πολύ μικρός τόπος και γνωριζόμαστε, δεν είναι μόνον ο κ. Φλαμπουράρης, είναι και άλλα συγγενικά πρόσωπα του κ. Τσίπρα. Είναι κι άλλοι άνθρωποι από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα που πήραν δημόσια έργα λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

 Και ο κ. Τσίπρας, το είπα, και νόμισα ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια -αλλά αν θέλει να δώσει συνέχεια μπορώ να το πω- έχει μεγαλώσει σε ένα σπίτι εργολάβων. Ο πατέρας του ήταν εργολάβος δημοσίων έργων. Ο θείος ήταν εργολάβος δημοσίων έργων ξεκινώντας την καριέρα του από την χούντα».

Συνεχίζοντας, ο Σταύρος Θεοδωράκης κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει μία συγκεκριμένη απάντηση στον ελληνικό λαό στο ερώτημα «ποια είναι η σχέση του κόμματος του με τα κυρίαρχα συμφέροντα στην Αθήνα, με αυτούς που ο ίδιος ονομάζει «ολιγάρχες»».

Αν σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου