Εξαφάνισε τον πόνο από τα ψηλοτάκουνα μέσα σε 30 λεπτά!

Οι περισσότερες από εμάς περνάμε πολύ από το χρόνο μας πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες (καταραμένη Carrie Bradshaw που μας μύησες στα δωδεκάποντα)!

Το κακό με αυτό είναι πως εμφανίζονται πόνοι οι οποίοι αρχικά είναι επιφανειακοί και μικροί χρονικά ενώ μετά από κάποιο καιρό γίνονται μόνιμοι και έντονοι ενώ οι αντιαισθητικές φουσκάλες δεν λένε να φύγουν. Άσε που μπορεί να εμφανιστούν και δυσμορφίες στα πόδια σου.

Τη λύση έδωσαν τα YogaToes τα οποία όσοι έχουν δοκιμάσει ορκίζονται στην αποτελεσματικότητά τους (τόσο πολύ που με έπεισαν και μένα). Πρόκειται για ένα απίστευτο gadget το οποίο κοστίζει γύρω στα 30 ευρώ και κάνει ένα τέλειο στρέτσινγκ στα πόδια σου κάνοντάς εσένα να νιώθεις καλά και τα πόδια σου να δείχνουν όμορφα.



Τα YogaToes είναι φτιαγμένα από σιλικόνη και μπαίνουν ανάμεσα σε κάθε δάχτυλο παρέχοντας μια αντίσταση η οποία κάνει ένα φανταστικό στρέτσινγκ στα δάχτυλα των ποδιών σου (για φαντάσου το… δεν ξεκουράζεσαι και μόνο που το σκέφτεσαι;). Μετά από 30-60 λεπτά τα πόδια σου θα είναι ανανεωμένα και θα τα αισθάνεσαι καλύτερα από ποτέ.

Τα YogaToes πλένονται εύκολα και δεν απορροφούν μυρωδιές και βακτήρια. Όσοι τα έχουν δοκιμάσει λένε πως άξιζαν κάθε δεκάρα που έδωσαν για να τα αποκτήσουν. Αυτό που θα νιώσεις βάζοντάς τα στα πόδια σου είναι ένας ελαφρύς πόνος (και όχι χαλάρωση) αλλά αυτό είναι απαραίτητο για να επέλθει η ηρεμία και  χαλάρωση αμέσως μετά.

Αν υποφέρεις και εσύ από κάλλους και άλλα προβλήματα στα πόδια λόγω των τακουνιών που συνηθίζεις να φοράς, μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ποδίατρο έτσι ώστε να αρχίσεις να χρησιμοποιείς το YogaToes που θα σε βοηθήσουν με τον πόνο και την ένταση. Μιας και δεν μπορείς να περπατάς φορώντας τα, θα “υποχρεωθείς” να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με κάτι που θα σε ηρεμήσει και εσωτερικά.

Εσύ τι κάνεις μετά από ένα ολονύχτιο πάρτι κατά τη διάρκεια του οποίου χόρευεις με ψηλοτάκουνες γόβες; Κάνεις κάτι ιδιαίτερο ή απλά αφήνεις τον πόνο να περάσει;

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου