Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου: οι προβλέψεις για τις 9 και 10 Ιουλίου

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου:

Κριός

Η ηρεμία και η ησυχία είναι στο πρόγραμμα. Ο/η σύντροφός σας θα είναι πολύ χαρούμενος. Θα κερδίσετε από αυτό. Θα είστε χαλαροί και κοινωνικοί, αλλά θα είστε και έτοιμοι να κινήσετε βουνά για να βοηθήσετε τους άλλους.

Ταύρος

Είστε στο στοιχείο σας και η αίσθηση του χιούμορ σας και η ικανότητά σας να χαίρεστε την ζωή σας φέρνει πιο κοντά στον/στην σύντροφό σας. Είναι καλή στιγμή για ερωτικές σχέσεις. Είναι μια υπέροχη συγκυρία για τα ακίνητά σας.

Δίδυμοι

Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη να βρείτε περισσότερη ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις. Οι συζητήσεις θα φέρουν στο προσκήνιο τύψεις. Μην κρίνετε πολύ αν θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας θα κάνουν τα πράγματα καλύτερα.

Καρκίνος

Τα συναισθήματά σας είναι έντονα. Είστε στεναχωρημένοι και αυτό σας κρατά πίσω. Θα πρέπει να απομακρύνετε τις άσχημες σκέψεις και να φέρετε στο προσκήνιο τον γοητευτικό εαυτό σας ξανά. Οι σκέψεις σας είναι πιο καθαρές και αντιμετωπίζετε τα προβλήματα λογικά.

Λέων

Η τρυφερότητα και η ρομαντική σας φύση σας οδηγούν. Οι προσωπικές συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας σας φτιάχνουν την ημέρα. Αν είστε ελεύθεροι είναι καιρός να δηλώσετε τον έρωτά σας σε κάποιο ιδιαίτερο άτομο. Θα έχετε μια μεγάλη επιθυμία για ηρεμία και απομόνωση.

Παρθένος

Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια. Μην το δηλώνετε αυτό στον/στην σύντροφό σας. Να είστε ο συνήθης χαρούμενος εαυτός σας. Το να παραδεχθείτε όμως και κάποιες αδυναμίες δεν είναι κακό. Θα έχετε το ταλέντο να δημιουργείτε κάποιες ευνοϊκές σχέσεις.

Ζυγός

Θα έχετε έναν καλό τρόπο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και πολύ τρυφερά μάλιστα. Είναι καιρός να δηλώσετε τον έρωτά σας και να μιλήσετε ελεύθερα για τα σχέδιά σας. Αποφύγετε τις περίπλοκες καταστάσεις.

Σκορπιός

Μην πιέζετε καταστάσεις. Θα συνειδητοποιήσετε ότι περιορίζετε τον εαυτό σας χωρίς λόγο. Αυτή είναι μια καλή έκπληξη και θα υπάρχουν και άλλες στον δρόμο σας. Δεν μπορείτε να ανεχτείτε πλέον τα παιχνίδια κάποιων ανθρώπων. Είναι καιρός να πείτε τι σκέπτεστε και να βάλετε όρια.

Τοξότης

Θα είστε έτοιμοι για σοβαρές συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας. Θα γνωρίσετε κάποια άτομα καλύτερα και θα έχετε μια καλύτερη εικόνα όσων σας κινητοποιούν. Η ανεκτική οπτική σας θα σας δώσει τύχη. Θα είναι σημαντικό να επιστρέψετε στην κανονικότητά σας.

Αιγόκερως

Οι καταστάσεις απαιτούν να γίνετε εξωστρεφείς και να έχετε το κουράγιο να προχωρήσετε σε νέες συναντήσεις ή να αποκαλύψετε τον εαυτό σας στον/στην σύντροφό σας. Έχετε πολύ αυτοπεποίθηση και μια μεγάλη ανάγκη να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Υδροχόος

Η ανυπομονησία ίσως εμποδίσει τον δρόμο σας αν είστε ελεύθεροι. Ο χρόνος θα είναι σύμμαχός σας και δεν πρέπει να βιαστείτε. Ίσως είστε πραγματικά έτοιμοι να επικεντρωθείτε στις πρακτικές λεπτομέρειες του σπιτιού σας.

Ιχθύες

Θα μπορέσετε να βρείτε τις σωστές λέξεις για να συζητήσετε ένα ευαίσθητο θέμα με τον/την σύντροφό σας. Να είστε πολύ ανοιχτοί για ότι είναι σημαντικό για εσάς και ειδικά αναφορικά με το σπίτι σας. Θα κάνετε κάποιες καλές επαφές και θα σας ανοίξουν νέες πόρτες.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου