Ανεβάζει τις θερμοκρασίες ο Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας είναι ένα πλουσιόπαιδο

Ο επικεφαλής του Ποταμιού περνά στην αντεπίθεση -Σφοδρή προσωπική επίθεση εξαπέλυσε στον πρώην πρωθυπουργός από την πλατεία ΗΣΑΠ

Προβάλλοντας το ρόλο του εγγυητή της σταθερότητας, που μπορεί να διαδραματίσει για την επόμενη ημέρα το Ποτάμι, αλλά και συνεχίζοντας τη διμέτωπη επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ο Σταύρος Θεοδωράκης βάζει στόχο την τρίτη θέση και καλεί τους ψηφοφόρους να στηρίξουν ένα κόμμα που διαφέρει από τα άλλα, εκείνα του παλαιοκομματισμού. Ο επικεφαλής του Ποταμιού περνά στην αντεπίθεση, δίνοντας βαρύτητα στα νέα πρόσωπα και στις συνεργασίες - οποίος έδωσε στη δημοσιότητα τους  408 ανθρώπους που κατεβαίνουν στις εκλογές- με τη επιλογή του Νικηφόρου Διαμαντούρου στο Επικρατείας να ξεχωρίζει.



Σφοδρή προσωπική επίθεση εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον πρώην πρωθυπουργός από την πλατεία ΗΣΑΠ στο Μαρούσι τη Δευτέρα, τον οποίο χαρακτήρισε πλουσιόπαιδο, ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγε ο Ευάγγελος Μειμαράκης για τον οποίον δήλωσε: Σε ό,τι αφορά τη Ν.Δ. και τον μεταβατικό πρόεδρο της, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε «Φοβάμαι ότι και στη ΝΔ υπάρχει ένας πανικός μπροστά στο ενδεχόμενο να κερδίσει τις εκλογές. Πρόκειται για ένα κόμμα που δεν τόλμησε να εκλέξει αρχηγό και θέλει τώρα να εκλέξει Πρωθυπουργό;

«Ο κ. Τσίπρας σήμερα είπε ότι ‘ο Θεοδωράκης είναι λαϊκιστής’. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανέκδοτα της προεκλογικής περιόδου. Ο άνθρωπος που υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες και δεν υλοποίησε τίποτα από αυτά που υπόσχονταν αποκαλεί εμάς λαϊκιστές» είπε στην αρχή της ομιλίας του.

Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωράκης, ο οποίος συνομίλησε με τον κόσμο σε μια ανοιχτή συζήτηση, τόνισε ότι η απερίσκεπτη συμπεριφορά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του προέδρου τους, θυμίζει «ένα πλουσιόπαιδο που δεν μπορεί να αντιληφθεί τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. Είναι τα παιδιά του κομματικού σωλήνα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν μέσα στα πούπουλα και αδιαφορούν για την πραγματική οικονομία» είπε χαρακτηριστικά. Σε ό,τι αφορά τη Ν.Δ. και τον μεταβατικό πρόεδρο της, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε «Φοβάμαι ότι και στη ΝΔ υπάρχει ένας πανικός μπροστά στο ενδεχόμενο να κερδίσει τις εκλογές. Πρόκειται για ένα κόμμα που δεν τόλμησε να εκλέξει αρχηγό και θέλει τώρα να εκλέξει Πρωθυπουργό;».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σκιαγράφησε παράλληλα το τοπίο των εκλογών λέγοντας «Σ’ αυτές τις εκλογές κατεβαίνουν μόνο τρία κόμματα. Το πρώτο κόμμα είναι αυτό της απομόνωσης, οι άνθρωποι που δεν θέλουν την Ευρώπη και που θέλουν τη δραχμή. Το δεύτερο κόμμα, είναι το κόμμα του παλαιοκομματισμού. Είναι η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Οι άνθρωποι που έχουν την ίδια λογική για την εξουσία: πάνω απ’ όλα η καρέκλα. Το τρίτο κόμμα είναι το κόμμα της μεταρρύθμισης, της αλλαγής, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της εργασίας, το κόμμα των ανθρώπων που έχουν εργαστεί και των ανθρώπων που πιστεύουν ότι η δουλειά είναι η λύση για την επόμενη ημέρα, είναι το Ποτάμι».

“Η Ελλάδα δεν μπορεί να πάει μπροστά αν δεν κοιτάξει την έρευνα και την καινοτομία και αν η δημιουργία δεν επιστρέψει σ’ αυτή τη χώρα. Έτσι θα χτίσουμε την Ελλάδα. Θα δώσουμε έδαφος στους δημιουργούς, στους παραγωγούς, σ’ αυτούς που έχουν ανοικτά μυαλά”, υπογράμμισε ο κ.  Θεοδωράκης.

Για τον πρώην πρωθυπουργό τόνισε, επίσης, ότι “ο άνθρωπος που υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες και δεν υλοποίησε τίποτα από αυτά που υπόσχονταν αποκαλεί εμάς λαϊκιστές. Είπε και το άλλο όμως, ότι εμείς τον πιέζαμε να φέρει συμφωνία. Όντως τον πιέζαμε γιατί εκείνος προτίμησε να πάει τη χώρα στα βράχια, να κλείσει τις τράπεζες, να διαλύσει την ελληνική οικονομία και να φέρει, τρείς μήνες μετά, μια πολύ χειρότερη συμφωνία από αυτή που θα είχε κλέισει αν το έκανε όταν του το είχαμε πει εμείς¨και πρόσθεσε ότι “δεν μπήκαμε στην πολιτική για παίξουμε παιχνίδια αλλά για να φανούμε χρήσιμοι ακόμη και την πιο δύσκολη στιγμή. Αυτός είναι ο ρόλος που θέλει να έχει το Ποτάμι: να είναι χρήσιμο. Αν είχαν σκεφτεί την πατρίδα και όχι τις συνιστώσες, θα είχαμε μια πολύ καλύτερη συμφωνία τον Απρίλιο. Δεν τόλμησαν. Δεν είχαν ετοιμαστεί για τη διάσπαση και είπαν «πάνω απ’ όλα το κόμμα”.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι “πολλά είναι τα κόμματα που υποτίθεται ότι κατεβαίνουν στις εκλογές και πολλοί δηλώνουν μπερδεμένοι. Κάνουν λάθος. Σ’ αυτές τις εκλογές κατεβαίνουν μόνο τρία κόμματα. Το πρώτο κόμμα είναι αυτό της απομόνωσης, οι άνθρωποι που δεν θέλουν την Ευρώπη, που θέλουν τη δραχμή και που θέλουν τη Σοβιετική Ένωση. Το δεύτερο κόμμα, είναι το κόμμα του παλαιοκομματισμού. Είναι η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Οι άνθρωποι που έχουν την ίδια λογική για την εξουσία: πάνω απ’ όλα η καρέκλα. Θέλουν την εξουσία για να μπορούν να τη μοιράζουν στους κομματικούς μηχανισμούς. Το τρίτο κόμμα είναι το Ποτάμι, είναι το κόμμα της μεταρρύθμισης, της αλλαγής, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της εργασίας, το κόμμα των ανθρώπων που έχουν εργαστεί και των ανθρώπων που πιστεύουν ότι η δουλειά είναι η λύση για την επόμενη ημέρα”

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας σε ερωτήσεις του κόσμου είπε:

Για τη Δικαιοσύνη:

Υπάρχει ανάγκη να υπάρξει ένα δικαιότερο δικαστικό σύστημα. Έχουμε κάνει συγκεκριμένες προτάσεις κι έχουμε τους ανθρώπους να της υπηρετήσουν. Είναι μαζί μας για παράδειγμα ο Βασίλης Μαρκής, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Όμως ο κ. Παρασκευόπουλος είπε ότι έχει άλλες προτεραιότητες, όπως για παράδειγμα το νόμο για αποφυλακίσεις.

Για τις λάθος προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ:
Οι προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ ήταν οι λάθος προτεραιότητες. Έκαναν οκτώ ημέρες να αποφασίσουν σε ποια υπόγεια ξενοδοχείων θα συναντιέται η τρόικα με τους υπουργούς. Αυτό σημαίνει λάθος προτεραιότητες.

Για την Παιδεία:
Η τρίτη προτεραιότητα στο δεκάλογο των ενεργειών που επιμένει το Ποτάμι ότι πρέπει να γίνουν με το που σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση είναι η παιδεία. Είναι η κατάργηση του νόμου Μπαλτά, η δέσμευση ότι κάθε χρόνο στις πιο φτωχές περιοχές της χώρα το κράτος θα χτίζει πρότυπα σχολεία. Θέλουμε αριστεία και όχι μετριότητα. Ένας από τους λόγους που η κυβέρνηση ήθελε να κάνει εκλογές στις 20 του μήνα είναι για να μην καταλάβει ο κόσμος ότι δεν μπορούν να ανοίξουν τα σχολεία.

Για την πιθανότητα συμμετοχής σε συγκυβέρνηση:
Μας ρωτάνε πολλοί «με ποιον θα κυβερνήσετε» αλλά το σωστό ερώτημα είναι για ποιο λόγο να κυβερνήσουμε; Δεν μας εκφράζει το μοντέλο Τσίπρα-Καμμένου. Δεν μας εκφράζει το μοντέλο πάρε εσύ κάτι, βόλεψε τους δικούς σου. Οπότε το θέμα είναι να υπάρξει πρώτα συμφωνία σε ότι αφορά τις 10, απαράβατες, θέσεις του Ποταμιού και μετά να στηρίξουμε εκείνον που θα τις αποδεχτεί.

Για τις αποκρατικοποιήσεις:
Χάσαμε επτά μήνες και τώρα, στο τέλος, αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει για τις αποκρατικοποιήσεις. Εμείς το λέγαμε από την πρώτη μέρα. Προχωρήστε στις αποκρατικοποιήσεις αν δεν υπάρχει κάποια λαμογιά στη μέση. Πέρασαν επτά μήνες για να έρθουν στα λόγια μας αλλά ενδιάμεσα χάσαμε τη δυνατότητα για δημιουργία δεκάδων θέσεων εργασίας.

Για τη φορολόγηση:
Το Ποτάμι δεν θα συναινέσει σε κανένα καινούριο φόρο. Τα ελλείμματα και οι σπατάλες του κομματικού κράτους δεν θα πληρώνονται από τον απλό πολίτη που εργάζεται σκληρά για να τα βγάλει πέρα.

Για την ανεργία και την πάταξη της μαύρης εργασίας:
Όταν μια υγιής εταιρία προσλαμβάνει κόσμο, και ανάλογα με το πόσο κόσμο προσλαμβάνει, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται και από το κράτος με διαφορετικό τρόπο ως προς τη φορολογία. Πρέπει να δώσουμε δηλαδή κίνητρα για εργασία. Παράλληλα, να χτυπήσουμε τη μαύρη εργασία και την ανεργία. Αυτές είναι οι δύο μεγάλες προτεραιότητες του Ποταμιού.

Για τις βασικές προτεραιότητες του Ποταμιού:
Πρώτη προτεραιότητα: Να σπάσουμε τα λουκέτα και να δημιουργήσουμε δουλειές. Δεύτερη προτεραιότητα: η σύγκρουση με τη μικρή και τη μεγάλη διαφθορά. Σύγκρουση με τα συμφέροντα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρίσκουν τρόπο να είναι κοντά στην εξουσία. Εμείς λοιπόν είμαστε σαφείς. Προτείναμε τη δημιουργία μιας Ενιαία Αρχής Προμηθειών. Γιατί το παιχνίδι δεν πρέπει να είναι σημαδεμένο. Αν το καταφέρουμε αυτό, θα είμαστε όλοι νικητές.

Για τον ΕΝΦΙΑ:
Ο ΕΝΦΙΑ έχει αδικίες. Εμείς λοιπόν λέμε ότι ο ΕΝΦΙΑ πρέπει να περνάει στους Δήμους. Ο Δήμος κάθε περιοχής αναλαμβάνει την ευθύνη,  έτσι ώστε να αναβαθμίζεται η οικονομική δραστηριότητά του.

Για τη διαπραγμάτευση του Αλέξη Τσίπρα:
Στο μνημόνιο του Αλέξη Τσίπρα υπάρχουν πολλές αδικίες. Μου λένε:  «ο Τσίπρας μας λέει ότι ήταν 17 ώρες στη διαπραγμάτευση». Μα είναι δυνατόν να το λέει αυτό όταν τόσοι άνθρωποι δουλεύουν 17 ώρες την ημέρα; Δε μπορεί να προτάσσει την προσωπική του ταλαιπωρία και παράλληλα να μην μας λέει γιατί δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Όπως δεν μας απαντάει για το 23% των φόρων στα ιδιωτικά σχολεία. Στο δικό τους κόσμο θεωρούν ότι τα φροντιστήρια και τα ωδεία σε όλη την Ελλάδα είναι για τους πλούσιους. Μόλις κατάλαβαν  ότι αυτή η κίνηση μπορεί να εξελιχθεί στον προσωπικό τους ΕΝΦΙΑ είπαν ψέματα ότι το ζήτησαν οι δανειστές μας. Και δεν ντρέπονται. Το ψέμα τους δε θα γίνει πιστευτό.

Για τις εξαγωγές και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις:
Το σημαντικότερο σε μια χώρα είναι οι εξαγωγές. Έτσι μετριέται η επιτυχία. Αν μια χώρα δεν εξάγει, ο άλλος δεν επενδύει. Για τους μικρομεσαίους έχουμε πει πολλά. Έχουμε πει ότι οι επιχειρήσεις που κινούνται κάτω από τις 30.000 ευρώ ετήσιο κέρδος πρέπει να εξαιρεθούν από το καθεστώς ΦΠΑ. Και φυσικά πρέπει να δώσουμε κίνητρα στις νέες επιχειρήσεις που καινοτομούν και για τις οποίες προτείνουμε ότι για ένα διάστημα τριών ετών πρέπει να απαλλάσσονται από το καθεστώς ΦΠΑ. Ο νέος πρέπει να προσπαθεί και αν πέφτει να ξαναπροσπαθεί. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την ενίσχυση των νέων στο επιχειρείν και την καινοτομία.

Για τους αγρότες:
Καλούμε τους αγρότες να δημιουργήσουν ομάδες παραγωγών και νέους συνεταιρισμούς. Αυτό είναι και το νέο μοντέλο της Ε.Ε., οι ομάδες αγροτών πρέπει να υπάγονται στη φορολογική κλίμακα του 13%.  Όχι στα κυκλώματα, όχι στην εκμετάλλευση από το παρεμπόριο και τους μεσάζοντες. Μπορούμε να το καταφέρουμε, το δέχεται η Ευρώπη, και είναι μια συγκεκριμένη μεταρρυθμιστική πρόταση του Ποταμιού.

Για τους στόχους του Ποταμιού:
Το Ποτάμι δημιουργήθηκε για να κυβερνήσει. Δεν ήρθαμε για να κάνουμε μια λέσχη προβληματισμού. Τώρα το 6% να γίνει 30% τις επόμενες 10 μέρες δε το βλέπω. Ας προσπαθήσουμε τώρα για το διψήφιο ποσοστό που έχει ανάγκη χώρα και την επόμενη φορά μπορεί ο στόχος να είναι η πρωτιά. Επειδή όμως τα πόδια μας πατάνε στη γη, πρέπει να πούμε ότι τώρα ο στόχος είναι το Ποτάμι να είναι αξιωματική αντιπολίτευση όταν θα συγκυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ.

Για το Δημόσιο:
Το Δημόσιο πρέπει να μειωθεί δραστικά στους αντιπαραγωγικούς τομείς και να αυξηθεί σε κάποιους άλλους τομείς που υπάρχει ανάγκη. Το Δημόσιο δεν είναι μια κλειστή λέσχη της περασμένης γενιάς. Έχει δικαίωμα κι αυτή η νέα γενιά στο Δημόσιο. Πρέπει να δημιουργηθεί πρόγραμμα ώστε αυτοί που φεύγουν από το Δημόσιο να δίνουν τις θέσεις τους στους νέους κάτω των 30 ετών. Πρέπει να νιώσει η νεολαία ότι δεν είναι ανάγκη να παρακαλάει, ούτε να γίνεται μέλος σε κομματικούς μηχανισμούς για να διοριστεί. Να διορίζεται αξιοκρατικά μέσω ΑΣΕΠ. Κι επιπλέον, έχουμε τις περισσότερες Γενικές Γραμματείες στον κόσμο. Γιατί; Γιατί αυτά είναι τα ρετιρέ  της εξουσίας.

Για τη Υγεία:
Να βάλουμε στα νοσοκομεία των νησιών εισιτήριο για τους τουρίστες. Να πληρώνει η ιδιωτική τους ασφάλεια. Μπορεί να καταρρέουν τα νοσοκομεία της χώρας και να διαλύεται η υγεία, αλλά τα παλιά κόμματα ενδιαφέρονται πρώτα από όλα για τις συντεχνίες.

Για τον συνδικαλισμό:
Θέλουμε να υπάρχει συνδικαλισμός γιατί η μαύρη εργασία δεν θα νικηθεί αν δεν συνεργαστούμε και με τα σωματεία. Δεν θέλουμε όμως τους συνδικαλιστές ως υποκαταστήματα των κομμάτων και ως υπαλλήλους του κράτους. Άλλο να υπερασπίζουμε τα δικαιώματα των συναδέλφων μου και άλλο ο συνδικαλισμός των παλαιοκομματικών τακτικών που οδηγεί στα ψηφοδέλτια, τις καρέκλες και τα υπουργεία. Εμείς δεν θα συνεργαστούμε με συνδικαλιστές που πουλάνε στα κομματικά γραφεία τους εργαζόμενους, σαν κουκιά, σαν ψηφοφόρους δηλαδή.

Για το Ασφαλιστικό:
Η ασφαλιστική εισφορά ειδικά των νέων επαγγελματιών έχει καταντήσει ένα χαράτσι. Δεν μπορεί ο κάθε άνθρωπος που ξεκινάει μια δουλειά να πρέπει κάθε μήνα ένα σταθερό ποσό σ’ ένα ασφαλιστικό σύστημα που μπορεί να μην του παρέχει τίποτα. Θα πρέπει να συνδεθεί η ασφαλιστική εισφορά με τα μηνιαία έσοδα.

Για το Ευρώ και την Ευρώπη:
H κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν διαπραγματεύτηκε τίποτα άλλο πέρα από τη λιτότητα.  Πήγαν στην Ευρώπη με τα χέρια ψηλά και είπαν «δώστε μας χρήματα και δώστε μου τη λύση. Η Ελλάδα δεν μπορεί χωρίς την Ευρώπη. Είναι κάποια δεκάδες δισεκατομμύρια που χρειαζόμαστε τα επόμενα χρόνια  και η χώρα σήμερα δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνη της. Άρα πρέπει να στηριχθεί εκεί που υπάρχει συμμαχία. Το Ιράν, η Κίνα, η Βενεζουέλα – οι σύμμαχοι του προηγούμενου καθεστώτος- δεν έχουν λεφτά για εμάς. Πρέπει να στηριχθούμε στην Ευρώπη και παράλληλα να προσπαθήσουμε να δείξουμε στην Ευρώπη ότι πρέπει και αυτή να αλλάξει. Και η Ευρώπη αλλάζει. Το πακέτο Γιούνκερ και Ντράγκι, που εμφανίζει ξαφνικά ο Τσίπρας στις προεκλογικές του ομιλίες, περιλαμβάνουν αρκετά χρήματα. Πρέπει όμως αυτά τα χρήματα να πιάσουν τόπο και μπορούν να πιάσουν τόπο. Μπορούσαμε -και τους το είπαμε τον Ιούλιο στη μεγάλη διαπραγμάτευση-  να ζητήσουμε παράταση. Η κυβέρνηση Τσίπρα όμως δεν ζήτησε, ήταν υπεράνω, και τώρα προσπαθεί ένας υπηρεσιακός υπουργός να εξασφαλίσει παράταση.

Για το μεταναστευτικό:
Η Ευρώπη έχει αρχές και ιστορία αλλά και έχει υποχρέωση να στηρίξει τους πρόσφυγες. Αυτό για μας είναι αδιαπραγμάτευτο. Θα μπορούσαν να είναι τα δικά μας παιδιά που φεύγουν από ένα πόλεμο και αναζητούν μια λύση στην Ευρώπη. Αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν λύση και φεύγουν κυνηγημένοι πρέπει να τους στηρίξουμε. Βγήκαμε και είπαμε ορίστε έναν υπεύθυνο για να μπορούν να συνεννοηθούν ο ΟΗΕ, οι ΜΚΟ, οι δήμοι κτλ. Και βγήκε την επόμενη μέρα ο ΟΗΕ και είπε ακριβώς αυτά που είχε πει το Ποτάμι. Αυτή η χώρα όμως δεν μπορεί να αντέξει όλες τις μεταναστευτικές ροές της οικουμένης. Θα πρέπει να γίνει μια γενναία συμφωνία της Ε.Ε. με τις χώρες προέλευσης και με τον τελευταίο σταθμό ώστε οι μεταναστευτικές ροές να ελεγχθούν εκεί.

Για τις τηλεοπτικές άδειες:
Στην πρώτη ομιλία μου στη Βουλή είπα στην κυβέρνηση ότι είναι η στιγμή να ενωθούμε και να πάρουμε μια απόφαση για να σπάσουμε το τρίγωνο το αρματολό πολιτικής-media-διαπλοκής. Δεν έκαναν τίποτα γιατί τους ενδιαφέρει και αυτούς όπως και τους προηγούμενους το παζάρι. Λέει ο κ. Παππάς «θα προκηρύξουμε τις άδειες αλλά θα αποφασίζει ο υπουργός». Εμείς λέμε ότι πρέπει να αποφασίζει μια ανεξάρτητη Αρχή. Λένε ακόμη ότι τα κανάλια θα τα πάρει ο πλουσιότερος νέος πλειοδότης. Έχουν συμφωνήσει -είναι φανερό- και περιμένουν να έρθουν οι «δικοί» τους να πάρουν τα κανάλια. Εμείς λέμε να δοθούν οι καινούριες άδειες.

Για τη συμβολή του Ποταμιού
Το 6% του Ποταμιού ήταν το πιο ωφέλιμο 6% από τη μεταπολίτευση. Χωρίς αυτό το 6% μπορεί η Ελλάδα να ήταν σήμερα σε άλλους δρόμους. Κάναμε τη μεγάλη ηρωική πράξη. Στη συνάντηση των αρχηγών μετά το δημοψήφισμα και ξέροντας ότι η χώρα είχε μετρημένες ώρες, είπαμε ότι αν ο Τσίπρας πάει με το «ναι» και την Ευρώπη, εμείς θα υπογράψουμε το κοινό ανακοινωθέν που θα λέει ότι η Ελλάδα μένει στην Ευρώπη. Αυτό το έκανε το Ποτάμι και παρέσυρε το παλιό πολιτικό σύστημα. Αυτή ήταν η μεγάλη εθνική προσφορά.  Ζητάμε να σκεφτεί ο κόσμος πόσο χρήσιμο ήταν το 6% για τη χώρα και πόσο πιο χρήσιμο θα είναι ένα 10%.  Εμείς μπορούμε, εμείς έχουμε τους ανθρώπους και τις λύσεις στα προβλήματα που μας έχουν δημιουργήσει.

ΑΝ σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε και μοιραστείτε το με τους
φίλους σας!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου