Παντζάρι και γιαούρτι για λαμπερό και νεανικό δέρμα!

Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία την βητακυανίνη, η οπαία δίνει το βαθύ κόκκινο χρώμα σε αυτό το λαχανικό.

Η βητακυανίνη μπορεί να περιορίσει τη βλάβη που προκαλούν στον οργανισμό οι ελεύθερες ρίζες.


Υλικά :

• 1/2 κουταλάκι χυμό από παντζάρι
• 1 κουταλάκι φρέσκο γιαούρτι

Εκτέλεση :

Αφού βράσουμε το παντζάρι, παίρνουμε το ζωμό του και τον ανακατεύουμε με το γιαούρτι.

Εφαρμογή :

Απλώνουμε τη μάσκα στο πρόσωπο, λαιμό και μάτια, και την αφήνουμε να δράσει για 20 λεπτά.
Ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.


Αν σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου