«Η Ελλάδα Δεν Είναι Για Σαλέ!» ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση ο Πάνος Καμμένος!

Με μία πατριωτική μπλούζα που είχε φορέσει και στο παρελθόν και της οποίας το μήνυμα είχε σκοπίμως παρερμηνευθεί από γερμανοτσολιάδες (όπως χαρακτηριστικά τόνισε), αποφάσισε να εμφανιστεί ο Πάνος Καμμένος στην χθεσινή προεκλογική του ομιλία στα Καμμένα Βούρλα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αφού εξαπέλυσε βολές κατά όσων είχαν προβεί σε σκόπιμη διαστρέβλωση του αγαπημένου του T-Shirt, επιτέθηκε ευθέως εναντίων όσων Ελβετών, Φινλανδών, αλλά και Ελλήνων επιλέγουν να κατασκευάζουν ή να διαμένουν σε σαλέ περιφρονώντας φανερά το εγχώριο πρότυπο κατασκευής σπιτιών.

Ακολουθεί αυτούσια όλη η χθεσινή προεκλογική ομιλία του Πάνου στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο των Καμμένων Βούρλων:

«Πριν λίγο καιρό κάποιοι γερμανοτσολιάδες της χώρας επέλεξαν για ακόμη μία φορά τον βρώμικο τρόπο προκειμένου να με πλήξουν πολιτικά.

Θέλοντας προφανώς να με γελοιοποιήσουν στα μάτια των αντιπάλων μου ανέβασαν στο διαδίκτυο την μπλούζα που φοράω και σήμερα λέγοντας πως το μήνυμά της είναι γραμμένο (ολόκληρο) στην αγγλική γλώσσα.

Οι συκοφαντίες των μνημονιακών όμως δεν θα επιτρέψω να περάσουν.

Θέλω λοιπόν να ξεκαθαρίσω για ακόμη μία φορά πως η τελευταία λέξη του συνθήματος της μπλούζας είναι γραμμένη σε άψαιστα greeklish και διαβάζεται σαλέ!

Είναι μια μπλούζα γραμμένη στην γλώσσα της νεολαίας μας, του νέου αίματος της Ελλάδας, όλων εκείνων που αποτελούν το αύριο αυτής της περήφανης πατρίδας.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι το μόνο πολιτικό κόμμα που έχει τολμήσει να τα βάλει δημόσια με τους Ελβετούς και Φινλανδούς νταβατζήδες που φτιάχνουν σαλέ στα πανέμορφα ελληνικά βουνά, με σκοπό να αλώσουν την ελληνική βιομηχανία κατασκευής κατοικιών.

Πρόκειται για ένα ακόμη οργανωμένο και ύπουλο σχέδιο εθνικής εξόντωσης στόχος του οποίου είναι ο κατακλυσμός της χώρας μας με ξένα είδη σπιτιών που δεν θα παραπέμπουν πια με τίποτα στην Ελλάδα.

Τις ίδιες κατηγορίες δεν διστάζω να απευθύνω και όσους προσκυνημένους Έλληνες συντηρούν την παραπάνω ανθελληνική προβοκάτσια επιλέγοντας για την μόνιμη ή παραθεριστική διαμονή τους στα συγκεκριμένα ξύλινα σπιτάκια.

Να ξέρουν όμως όλοι αυτοί πως θα μας βρούνε μπροστά τους! Δεν θα επιτρέψουμε την μετατροπή της χώρα μας σε ΕλβετοΦινλανδική αποικία.

Θα ήθελα να κλείσω αυτή την ομιλία καλώντας σας όλους να φωνάξετε δυνατα, λίγες μέρες πριν την μεγάλη εκλογική μάχη:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΛΕ!

ΕΛΒΕΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΝΛΑΔΟΙ ΤΑ ΣΑΛΕ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!

Και φυσικά: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Σας ευχαριστώ όλους πολύ!

Καλό αγώνα σε όλους μας!»


Αν σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου