“Μήπως είσαι πρήχτης;”χαχα

Μόνο που πιθανώς δεν σας έχει περάσει από το μυαλό, ότι ίσως όλο το θέμα εντοπίζεται “στην πάρτη σας” και ευθύνεται η συμπεριφορά σας για τα μαντάτα…

Αγόρια δώστε βάση!!!
.....όπου "ΒΑΣΙΛΗΣ"...βάλτε ότι θέλετε...χαχαχα
Είσαι πρήχτης και δεν το ξέρεις;

Λοιπόν Βασίλη, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν θες να κάνει μια γυναίκα μέσα στη σχέση προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά.

Για παράδειγμα, τρελαίνεσαι στην ιδέα να ζηλεύει με τα πάντα. Ή να γκρινιάζει με το παραμικρό.

Πάνω από όλα όμως, δεν μπορείς το “πρήξιμο”. Ξέρεις εσύ…

Όταν η σύντροφος σου πιστεύει πως είσαι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο, ή θέλει ανά πάσα στιγμή να ξέρει τι κάνεις, πού είσαι, γιατί δεν επιλέγεις περνάς μαζί της κάθε λεπτό του ελεύθερου χρόνου σου και πας για μπάσκετ ή βγαίνεις και με τους φίλους σου και τέτοιες ομορφιές… ξέρεις σου λέω.

Πρέπει όμως να σε ενημερώσω, και μην ταραχτείς, ότι το πρήξιμο δεν είναι αποκλειστικά προνόμιο των γυναικών. Το κάνετε και εσείς οι άντρες και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία!!!

Λοιπόν. Τσεκαρισμένο και με έρευνες. Εσείς οι άντρες πρήζετε τις γυναίκες στον ακριβώς ίδιο βαθμό και με ακριβώς την ίδια συχνότητα.

Και όταν οι άντρες γίνεστε πρήχτες, όχι μόνο φαίνεστε γελοίοι αλλά έχετε καταδικάσει και τη σχέση και δεν το ξέρετε.

Τα 5 πιθανά φάουλ

Και επειδή αναρωτήθηκες σου παραθέτω κάποιες συμπεριφορές που συχνά σας ρίχνουν στα μάτια μας. Μερικά φάουλ που κάνετε εν αγνοία σας, ή και όχι.

• Της στέλνεις συνεχώς μηνύματα ρωτώντας τη που βρίσκεται. Μεγάλο φάουλ. Πόσο μάλλον όταν σου έχει πει που βρίσκεται πριν 15 λεπτά ή της τηλεφωνείς ανά μία ώρα. Δηλαδή εσένα δεν θα σε εκνεύριζε;

• Την ακολουθείς στις εξόδους της χωρίς να σε έχει καλέσει. Εκείνη, οι κολλητές της και εσύ. Ή εμφανίζεσαι και καλά τυχαία. Και μετά αναρωτιέσαι γιατί σου ζητάει χώρο;

• Κάνεις σχέδια χωρίς να την έχεις ενημερώσει και μην αφήνοντας της το περιθώριο να μην ακολουθήσει. Εκτός του ότι είναι απαράδεκτο είναι και τραγικό σαν σκέψη.

• Της λες 10 φορές μέσα στην ημέρα ότι την σκέφτεσαι. Το εμπέδωσε και με την πρώτη. Δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνεσαι.

• Στέλνεις μηνύματα στις φίλες της στο Facebook, ρωτώντας αν έχουν μιλήσει μαζί της. Έχεις καταλάβει πως την κάνεις ρεζίλι;

Τι πρέπει να κάνεις;

4 ιδέες να κάνεις την ανατροπή!

Βασίλη σίγουρα απ’ ότι καταλαβαίνω τρέφεις δυνατά συναισθήματα για την κοπέλα. Αλλά μάλλον έφαγες γκολ από τα αποδυτήρια…

Αν ανήκεις σε αυτούς που κάνει έστω ένα από τα παραπάνω, καιρός να μάθεις ότι δεν αποτελείς εξαίρεση επειδή είσαι άντρας.

Μην ανησυχείς όμως.

Αν αναγνωρίσεις τα λάθη σου και είσαι διατεθειμένος ν’ αλλάξεις, όλα θα γίνουν καλύτερα, και ίσως αν αξίζει να σώσεις την “παρτίδα”.

Όπως μου ανέφερες, έφτασε στο σημείο να σου πει πως την πιέζεις και θέλει χρόνο και χώρο…

Εφόσον αναγνώρισες την λανθασμένη συμπεριφορά σου, πριν μπω σε λεπτομέρειες μια καλή αρχή θεωρώ ότι είναι καιρός να της δηλώσεις: πως θα κάνεις τα πράγματα ευκολότερα και για τους δυο σας!

Κράτα αν θέλεις notes 4 ιδέες για να κάνεις την ανατροπή:


• Δώσε της χώρο και κάνε το ίδιο και για τον εαυτό σου. Κανόνισε πράγματα για τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεται να σε συνοδεύει παντού, ούτε να κάνεις εμφανίσεις μόνο δίπλα της. Μην είστε αυτοκόλλητοι στις δημόσιες εμφανίσεις σας. Μην το παίζεις Pitt-Jolie. Γνωρίστε κόσμο και μιλήστε.


• Ενθάρρυνε την να περνάει καιρό με τις φίλες της. Καθιερώστε μια συγκεκριμένη μέρα (ή μέρες), την οποία θα αφιερώνετε μόνο στους φίλους σας. Όχι τους κοινούς.

• Κάντε μια κουβέντα για το πόσο καιρό θέλετε να περνάτε μαζί μέσα στην εβδομάδα. Ακούγεται ακραίο, αλλά όταν και οι δύο έχετε δουλειές και δικό σας πρόγραμμα, δεν είναι κακό να βρείτε τη χρυσή τομή προς όφελος της σχέσης σας.

• Σεβαστείτε την ιδιωτικότητα. Μην πιέζετε ο ένας τον άλλο στα τηλεφωνήματα.

ΥΓ: Βασίλη όλα αυτά, με  αγάπη και με την βεβαιότητα ότι δεν είμαι η καταλληλότερη με brilliant ideas ιδιαίτερα όταν δεν γνωρίζω όλο το σκηνικό και από τις δυο πλευρές.


Βασίστηκα στο ότι θεωρείς ότι νιώθει πράγματα για σένα και ότι βλέπεις ουσία στη σχέση αυτή.

Επίσης θέλω να σου επισημάνω ότι αν πέσεις στη λούπα να το παίξεις “χαλαρουίτα” και “ανετόπουλος” μόνο και μόνο πιστεύοντας ότι θα την καψουρέψεις, ελάχιστα έξυπνη αν είναι, θεωρώ ότι απλά θα γελοιοποιηθείς. Και δεν το θες…

Δεν ξέρω πόσο χρήσιμη ή ενδιαφέρουσα σου φάνηκε η “θεώρησή” μου… Πιθανότατα καθόλου. Χάχαχα. Κράτα τουλάχιστον αυτό: βάλε τον εαυτό σου στη θέση της και απάντησε ειλικρινά, αν πραγματικά ένας πρήχτης άντρας μπορεί να είναι ο πρίγκιπας που ονειρεύεται…;!


Αν σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου