Υλικά
Για 2-4 άτομα
2 μέτριες καραβίδες
2 μέτριες γαρίδες
6 καθαρισμένα μύδια
6 καθαρισμένα χτένια
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι τσαγιού ζωμός ψαριού ¼ φλιτζάνι τσαγιού κρασί Τρίχρωμες πιπεριές
1 κουταλιά του γλυκού δενδρολίβανο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό Αλάτι Πιπέρι
Εκτέλεση
Μια λαχταριστή και παραδοσιακή τηγανιά από τον Γιάννη Κρητικό, chef των Kritikos Gallery & Restaurants
Αφού σοτάρουμε τις γαρίδες και τις καραβίδες σε μικρό τηγάνι, σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε στο σκεύος μας τα μύδια και τα χτένια, ώστε να πάρουν μία μικρή βράση. Ενδιάμεσα προσθέτουμε τις πιπεριές και τα υπόλοιπα μπαχαρικά. Σερβίρουμε αμέσως.
Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Αν σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
Για 2-4 άτομα
2 μέτριες καραβίδες
2 μέτριες γαρίδες
6 καθαρισμένα μύδια
6 καθαρισμένα χτένια
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι τσαγιού ζωμός ψαριού ¼ φλιτζάνι τσαγιού κρασί Τρίχρωμες πιπεριές
1 κουταλιά του γλυκού δενδρολίβανο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό Αλάτι Πιπέρι
Εκτέλεση
Μια λαχταριστή και παραδοσιακή τηγανιά από τον Γιάννη Κρητικό, chef των Kritikos Gallery & Restaurants
Αφού σοτάρουμε τις γαρίδες και τις καραβίδες σε μικρό τηγάνι, σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε στο σκεύος μας τα μύδια και τα χτένια, ώστε να πάρουν μία μικρή βράση. Ενδιάμεσα προσθέτουμε τις πιπεριές και τα υπόλοιπα μπαχαρικά. Σερβίρουμε αμέσως.
Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Αν σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου