Δέκα Tρόποι για να μην Καταλάβουν οι Άλλοι ότι η Ζωή σου Καταρρέει


Η ζωή είναι σκληρή και είναι πολύ εύκολο να τα κάνεις σκατά. Αλλά οι γυναίκες μπορούν να είναι πολυσύνθετες προσωπικότητες: μπορείς να διασκεδάζεις και να φλερτάρεις ενώ είσαι ένα βήμα από τη χρεοκοπία λόγω των σπουδαστικών δανείων σου, να είσαι αξιοζήλευτη, αξιολάτρευτη και να ζεις με τους γονείς σου ενώ επανεκτιμάς τη σχέση σου με το αλκοόλ στα πάρτι, ή να είσαι χαριτωμένη και αριστοκρατική ενώ βγαίνεις ραντεβού με τρεις διαφορετικούς κακούς άνδρες ταυτόχρονα. Θέλεις να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου δημοσίως και ιδιωτικά; Ορίστε πώς να το κάνεις:
Ασχολήσου πραγματικά με τη μόδα για λίγο

Οι φίλοι σου θα πάψουν να αναρωτιούνται εάν οι γονείς σού πληρώνουν το νοίκι σου όταν ανακαλύψουν ότι έχεις πρόβλημα κλεπτομανίας και δεν μπορείς να σταματήσεις να κλέβεις παντελόνια καμπάνα. Πέρασε τον χρόνο που θα ξόδευες για να βγάλεις μία-μία τις τρίχες των ποδιών σου βγάζοντας στιλιζαρισμένες φωτογραφίες τον εαυτό σου σε κουλ σοκάκια. Και ξαφνικά όλα τα φτωχικά σου –λόγω φτώχειας- γεύματα θα φαίνονται σαν σχεδιασμένη διατροφική αποτοξίνωση πριν από την Εβδομάδα Μόδας.


Έχε πολλές απόψεις στο Facebook

Σίγουρα μπορείς να τηλεφωνήσεις στην παλιά σου δουλειά και να ρωτήσεις γιατί σε απέλυσαν, κλαίγοντας και παρακαλώντας να το ξανασκεφτούν, γιατί πραγματικά αγαπάς τις εκδόσεις και πιστεύεις ότι έχεις μέλλον στον χώρο. Ή μπορείς να μπεις στο FB και να γράψεις status 3.000 λέξεων για κάποιον μισογύνη που είδες σήμερα στο πρωί στο μετρό. Εάν νιώθεις πραγματικά πεσμένη, διαφώνησε στα σχόλια με κάποιον γηραιό συγγενή σου για τα τοπ με spaghetti ραντάκια.
Γίνε αυτό το είδος κοριτσιού που έχει πάθος με τις σούπες


Μπορεί κάποιος που έφτιαξε τέσσερις διαφορετικές σούπες γκούλας με λαχανικά αυτή την εβδομάδα να έχει θέμα με την εποχική κατάθλιψη; Πες μου εσύ, αφού δοκιμάσεις αυτό το χειμωνιάτικο γκασπάτσο.
Πειραματίσου με τη φυσική κατάσταση

Πρόσθεσε τη θεία σου και όλες τις χωρισμένες φιλενάδες της στο Fitbit και έπειτα σχεδίασε το ημερήσιο πρόγραμμά σου με στόχο να τους αλλάξεις τα φώτα στον ανταγωνισμό σας. Είναι ένας διασκεδαστικός, γρήγορος τρόπος να αγνοήσεις το χρέος της πιστωτικής σου κάρτας και να ξαναβρείς τη φόρμα σου μια και καλή.


Αγόρασε βιβλίο εκμάθησης ξένης γλώσσας

«Ουάου, η Helen σκέφτεται να μάθει πολωνικά; Είναι πολίτης του κόσμου» – Οι εντυπωσιασμένοι φίλοι σου που δεν έχουν ακόμα παρατηρήσει ότι άρχισες να φοράς τα ρούχα σου από την ανάποδη για μια επιπλέον ημέρα καθαριότητας.
Αγόρασε ακόμα ένα φυτό, ξανά

Μπορεί να γίνει εκείνο «Το Ένα» (που δεν θα ξεραθεί).
Συζήτησε φωναχτά σε μπαρ

Η συζήτηση μπορεί να αφορά κυριολεκτικά οτιδήποτε, αρκεί οι απόψεις σου να είναι αδικαιολόγητα αμετακίνητες και να εκφέρονται σε ντεσιμπέλ που καταστρέφει τη βραδιά άλλων ατόμων. Κόμπαζε μέχρι να πιεις τρεις μαργαρίτες, έπειτα κλείσε δυνατά με μια μακρά εξήγηση των τρόπων που η σχέση με τη μητέρα σου αλλάζει αυτήν την περίοδο ή τουλάχιστον μίλα για κάτι που ο θεραπευτής σου σε έχει βάλει «να προσπαθείς».
Γίνε η σούπερ καλή φίλη

Ξέρεις εκείνη τη φίλη που αποφεύγει ξεκάθαρα να ζήσει τη δική της ζωή για να είναι σούπερ προσεκτική και γλυκιά με τη δική σου; Γίνε αυτή η φίλη. Πήγαινε με το αυτοκίνητο τους φίλους σου στη δουλειά, ψήσε τους κεκάκια όταν είναι άρρωστοι, στήριξέ τους όταν περνούν τις κρίσεις τους. Το να είσαι καλή φίλη είναι επίσης ένας υπέροχος τρόπος να δεις από κοντά τις προσωπικές αποτυχίες των άλλων.
Προσέγγισε το θέμα του ραντεβού σαν να είναι ολυμπιακό άθλημα

Tinder. Bumble. . Έχεις το τέλειο προφίλ, ένα οπλοστάσιο με τις σωστές φράσεις και μέτρια ραντεβού κάθε νύχτα της εβδομάδας. Εάν το πρώην αγόρι σου δεν σε είχε μπλοκάρει σε όλες τις πλατφόρμες social media, θα ζήλευε τόσο πολύ! Για καλύτερα αποτελέσματα, βγες με έναν από αυτούς τους αγνώστους από το ίντερνετ για όσο διαρκεί ο χειμώνας, και μετά στείλε τους στη διάρκεια της άνοιξης. Ο καλύτερος τρόπος να ξεπεράσεις έναν αποτυχημένο έρωτα είναι να βρεις αμέσως έναν καινούριο.
Αν σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου