Μωσαϊκό με κακάο, εσπρέσο και λικέρ καφέ


Υλικά

    1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ Παπαδοπούλου
    3 αυγά
    170 γρ. βούτυρο
    120 γρ. ζάχαρη άχνη
    100 γρ. κακάο
    60 γρ. λικέρ Kahlua ή άλλο λικέρ του καφέ
    1 φλιτζάνι espresso

Εκτέλεση

    Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και το κακάο. Όταν ομογενοποιηθούν, προσθέτουμε τα αυγά, το λικέρ και τον εσπρέσο. Ανακατεύουμε με σύρμα για να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά μας.

    Σπάμε τα μπισκότα και τα προσθέτουμε στο μείγμα μας. Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε σε μια ορθογώνια (προαιρετικά) φόρμα. Αποθηκεύουμε στην κατάψυξη και μετά από 2 ώρες σερβίρουμε.



Αν σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου