Το SWATCH ZERO TWO ξεσηκώνει τους οπαδούς.

Η Swatch ανάβει τη δράση με το λανσάρισμα του Swatch Touch Zero Two – το νέο ψηφιακό ρολόι με την οθόνη αφής με μια συναρπαστική ποικιλία ενσωματωμένων λειτουργιών Fan, Activity και Timing.


Μετά το Swatch Touch Zero One, η δεύτερη σειρά των ψηφιακών ρολογιών της Swatch με λειτουργίες συνδεσιμότητας, τα Touch Zero Two συνδέονται πανεύκολα με το αντίστοιχο smartphone app για ακόμη περισσότερες πληροφορίες και στατιστικά απόδοσης.

FAN

Το νέο Swatch Touch Zero Two προσφέρει έναν διασκεδαστικό τρόπο να παρακολουθείτε πόσο πολύ σας ενδιαφέρει η αγαπημένη σας δραστηριότητα. Και πως αποδίδετε παρακολουθώντας την αγαπημένη σας δραστηριότητα, τον αριθμό και την ένταση των χειροκροτημάτων σας αλλά και των «la ola/κυμάτων». Όσο πιο μεγάλη είναι η δραστηριότητά σας, τόσο ανεβαίνουν τα νούμερά σας – μέχρι το 999.

Το άλλο cool στατιστικό της λειτουργίας Fan είναι η «Fan Rank» (δηλαδή η κατάταξη σας σαν fan) που δείχνει πόσο δραστήριοι είστε συγκρινόμενοι με άλλα μέλη της κοινότητας των Fan της Swatch.

ACTIVITY

Επιπλέον των ενσωματωμένων λειτουργιών Fan, οι ενσωματωμένες λειτουργίες Activity σας βοηθούν να παρακολουθείτε συνολικά τα επίπεδα της σωματικής σας δραστηριότητας: να ελέγχετε το τρέχον επίπεδο δραστηριότητάς σας (μέχρι το 999), να τσεκάρετε την πρόοδό σας (σε ποσοστά), να μετράτε τα ημερήσια βήματά σας (μέχρι 65.000 την ημέρα) και να βλέπετε πόσες θερμίδες κάψατε…
TIME

Το Swatch Touch Zero Two έχει έξι λειτουργίες σε αυτήν την ενότητα: Time (Ώρα), Date (ημερομηνία), Alarm (ξυπνητήρι), Chrono (χρονόμετρο) και Swatch .beat, που είναι μια παγκόσμια μέτρηση της ώρας στο Internet. Δημιουργήθηκε από τη Swatch πολλά χρόνια πριν. Το Swatch .beat χωρίζει τις 24 ώρες της ημέρας σε 1.000 beats και καταργεί τις ζώνες της χώρας σε όλον τον κόσμο – η ώρα είναι η ίδια παντού στον κυβερνοχώρο.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ SWATCH TOUCH ZERO APP

Για μια διασκεδαστική επιπλέον λειτουργία, συνδέστε το Swatch Touch Zero Two σας με το smartphone σας – iOS ή Android – με την Swatch Touch Zero Two εφαρμογή για κινητά. Η εφαρμογή, που επίσης ανανεώθηκε με έναν καινούργιο τρόπο πλοήγησης και μια νέα μασκότ, το Zeetee, δίνει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση σε προηγμένες πληροφορίες και λεπτομερή στατιστικά σχετικά με τις επιδόσεις τους.

Αν έχετε ένα Swatch Touch Zero One, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ίδια εφαρμογή και για τα δύο ρολόγια: συγχρονίστε τα στατιστικά σας και με τα δύο ρολόγια για να έχετε πάντα τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για τις επιδόσεις σας.

Τα πρώτα τέσσερα μοντέλα της συλλογής Swatch Touch Zero Two είναι ήδη διαθέσιμα στα καταστήματα Swatch και είναι τα:

ELECTROZERO2 (SVQN100), STRAWZERO (SVQW100), NOSSAZERO2 (SVQN102A/B/XS/XL), VERAOZERO2 (SVQN101).

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου