Να τι θα σου συμβεί αν ξεκινήσεις το διαλογισμό!

Έχεις παρατηρήσει πως το άγχος σε έχει καταβάλει; Για να το αντιμετωπίσεις μην το ρίξεις στο ποτό. Αντιθέτως ρίξ’το στο διαλογισμό ο οποίος μπορεί να σε βοηθήσει πραγματικά. Δες τι μπορεί να σου συμβεί από τη στιγμή που θα αρχίσεις να διαλογίζεσαι.

Μπορεί να αγχώνεσαι λιγότερο: Ο διαλογισμός θα σου αλλάξει τον εγκέφαλο. Όταν διαλογίζεσαι, χαλαρώνει το κεφάλι σου και αυτό σε βοηθάει στο να αντιμετωπίζεις πιο εύκολα τις αγχωτικές καταστάσεις.

Θα γίνεις πιο υγιής γενικότερα: Η χαλάρωση που θα αισθάνεσαι μετά το διαλογισμό θα βοηθάει στην αύξηση του μεταβολισμού σου, θα χαμηλώνει την πίεση του αίματός σου και θα βελτιώνει τους παλμούς της καρδιάς σου.

Θα σε κάνει πιο συμπονετική με τους άλλους ανθρώπους: Έρευνες έχουν δείξει πως οι άνθρωποι που κάνουν τακτικά διαλογισμό είναι πιο συμπονετικοί από εκείνους που δεν κάνουν.



Θα πρέπει, όμως, να ξυπνάς νωρίτερα: Οι περισσότεροι άνθρωποι που διαλογίζονται το κάνουν 20 λεπτά αφού σηκωθούν από το κρεβάτι ή πριν πέσουν σε αυτό το βράδυ. Επομένως αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ξυπνάς νωρίτερα ή να κοιμάσαι αργότερα. Αξίζει μια τόσο μικρή θυσία.

Θα βγάζεις περισσότερη δουλειά σε λιγότερο χρόνο: Ο διαλογισμός βοηθάει στο να μην αποσπάσαι από πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου. Και αν μπορείς να αντισταθείς και να μη δεις το video στο youtube που σου έστειλε η αδερφή σου μέχρι να γυρίσεις σπίτι, τότε μπορεί να τελειώσεις τη δουλειά σου πολύ πιο γρήγορα.

Θα κοιμάσαι καλύτερα: Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε πως οι άνθρωποι που διαλογίζονται κοιμούνται πολύ καλύτερα και δεν έχουν και αϋπνία.

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου