Πληκτρολόγιο τσέπης από την LG

Διπλώνεται κατά μήκος των τεσσάρων σειρών του για να δημιουργήσει μια εύκολη στη μεταφορά ράβδο

Καθώς τα smartphones με οθόνη πάνω από τις 5,5 ίντσες, όπως και τα tablets, αποκτούν βασικότερο ρόλο, εκτός από την κατανάλωση, στην παραγωγή και διαχείριση περιεχομένου, όλο και περισσότεροι αναζητούν περιφερειακά που θα κάνουν τη δουλειά πιο εύκολη.

Έτσι και η LG Electronics, προσπαθώντας να αποσπάσει μεγαλύτερο μερίδιο στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά των αξεσουάρ για mobile συσκευές, θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα στην IFA ένα αναδιπλoύμενο ασύρματο φορητό πληκτρολόγιο. Σε αντίθεση με άλλα φορητά πληκτρολόγια, το Rolly Keyboard διπλώνεται κατά μήκος των τεσσάρων σειρών του πληκτρολογίου για να δημιουργήσει μια εύκολη στη μεταφορά ράβδο (ρολό) που χωράει ακόμα και σε μια τσέπη.



Με πλήκτρα υψηλής αντίθεσης και πτυσσόμενο κινητό stand με ρυθμιζόμενη κλίση, το Rolly διαθέτει πλήκτρα με επιφάνεια 17 χιλιοστών, όσο σχεδόν αυτά των 18 χιλιοστών που ενσωματώνουν τα περισσότερα desktop πληκτρολόγια. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυανθρακικό και μαύρο πλαστικό ABS και σύμφωνα με την LG, η πληκτρολόγηση προσφέρει ικανοποιητική αφή στον χρήστη. “Κάτι που δεν ισχύει για τα ευέλικτα πληκτρολόγια σιλικόνης”, όπως ισχυρίζεται η κορεατική εταιρεία.

Δύο ανθεκτικά stands στήριξης ξεδιπλώνονται με τον ίδιο τρόπο ώστε να κρατούν το smartphone ή το tablet σε σταθερή, όρθια θέση. Ξεδιπλώνοντας το πληκτρολόγιο Rolly, μπαίνει αυτόματα σε λειτουργία το auto pairing (αυτόματη αντιστοίχηση), για να συνδέονται οι χρήστες εύκολα σε δύο διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα μέσω Bluetooth 3.0, με τη δυνατότητα για εναλλαγή μεταξύ των δύο συσκευών με ένα απλό πάτημα του πλήκτρου. Μία μπαταρία ΑΑΑ μπορεί να προσφέρει διάρκεια χρήσης του πληκτρολόγιου έως και τρεις μήνες.

Αν σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.


Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου