Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις ένα ξένο στο δρόμο να γελάσει;

Σε αυτό ερώτημα προσπαθεί να δώσει απάντηση o youtuber Mustafa κάνοντας ένα είδους πείραμα με ξένους που συναντά στο δρόμο. Και η απάντηση είναι πολύ απλή. Όλοι θέλουμε να χαμογελάμε…απλά ορισμένες φορές χρειάζεται να στο υπενθυμίζει κάποιος.

Το πείραμα με τη σοκολάτα

Σε ένα βίντεο που έχει το όνομα Making Strangers Laugh (Κάνοντας Ξένους να Γελάνε) ο Mustafa κάνει τη πιο απλή και συνάμα χαριτωμένη κίνηση. Καθώς προχωρά στους δρόμους της πόλης και συναντά ξένους τους προσφέρει μια σοκολάτα και φεύγει. Μια κάμερα από μακριά καταγράφει τις αντιδράσεις των περαστικών. Ελαφρώς απορημένοι παίρνουν στα χέρια τους τη σοκολάτα και βλέπουν πως πάνω της είναι κολλημένη μια καρτούλα. Μέσα στη κάρτα ο Mustafa έχει γράψει τα εξής λόγια:

Χαμογέλα…σου αξίζει να είσαι χαρούμενος.

Οι ξένοι με το που διαβάζουν αυτή τη κάρτα, αυτόματα ένα χαμόγελο σχηματίζεται στα χείλη τους. Είναι πραγματικά μαγικό, το πόσο εύκολο είναι να κάνεις κάποιον να χαμογελάσει απλά υπενθυμίζοντας του το.

Δεν είναι μόνο η κίνηση της προσφοράς μιας σοκολάτας που κάνει αυτή τη πράξη γλυκιά, είναι τα λόγια που σε κάνουν να βγαίνεις λίγο από τις σκέψεις τις καθημερινότητας και σου υπενθυμίζουν ότι το πιο σημαντικό πράγμα τελικά είναι να παίρνεις αλλά και να δίνεις χαρά. Θα παρατηρήσετε ότι μέχρι το τέλος αυτού το βίντεο θα έχει σχηματιστεί και στα δικά σας χείλη ένα χαμόγελο…

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου