Γιώργος Γληνός, ο αστροφυσικός που πρώτος έφερε στην Ελλάδα… την παγκόσμια γαστρονομική τάση με τις περιφερόμενες καντίνες με την περίφημη “Κα(ν)τίνα” του!
Kάθε μπουκιά στο Food Truck είναι διαφορετική, άλλη έχει πιο πολύ φύλλο, άλλη πιο πολύ τυρί, αλλά σίγουρα έχει και κάτι από τα χιλιόμετρα που έχει ταξιδέψει, τα φαγητά που έχει δοκιμάσει o Γιώργος και μαγειρέψει τόσα χρόνια στην ερασιτεχνική κουζίνα του, που μυρίζει Πόντο και αισιοδοξία για το μέλλον!
Αν σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
Kάθε μπουκιά στο Food Truck είναι διαφορετική, άλλη έχει πιο πολύ φύλλο, άλλη πιο πολύ τυρί, αλλά σίγουρα έχει και κάτι από τα χιλιόμετρα που έχει ταξιδέψει, τα φαγητά που έχει δοκιμάσει o Γιώργος και μαγειρέψει τόσα χρόνια στην ερασιτεχνική κουζίνα του, που μυρίζει Πόντο και αισιοδοξία για το μέλλον!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου